Even geduld a.u.b...

Extra genieten van uw tuin met een veranda

Nog meer van uw tuin genieten met een veranda

U vindt het heerlijk om in uw tuin te zijn, maar helaas kunt u niet het gehele jaar door van uw buitenruimte genieten. In de winter is het te koud om langere tijd buiten te zijn, in de herfst regent het regelmatig en ook in de lente kan het koud en vochtig zijn. Wilt u niet alleen in de zomer in uw buitenruimte kunnen verblijven, maar wilt u het gehele jaar door van uw tuin genieten? Laat dan een veranda bouwen door Serbo.

Waarom een veranda?

Laat u een veranda plaatsen tegen uw woning, dan kunt u meer tijd in de buitenlucht doorbrengen. Een veranda beschermt u tegen regen en kou, u kunt het hele seizoen genieten van de buitenlucht. Als het regent, blijft u lekker droog als u onder uw veranda zit. Ideaal in de winter en in de lente, maar ook fijn tijdens een zomerse BBQ. Deze zal nooit meer door regen in het water vallen.

Bent u een echt buitenmens, maar kunt u door de Nederlandse weeromstandigheden naar uw mening niet voldoende genieten van uw tuin? Dan is het zeker interessant een veranda te laten plaatsen door de experts van Serbo. Van deze investering heeft u ieder jaar plezier, vele jaren lang.

Een veranda met schuifdak

Wie optimaal van zijn of haar tuin wil genieten, laat een veranda met schuifdak plaatsen. In de zomer schuift u het dak open met één druk op de knop, waardoor uw veranda in een terras verandert. Nu kunt u heerlijk van het zonnetje genieten. Als het regent, doet u het dak gewoon dicht. Nu zit u droog onder uw heerlijke veranda. En is het eigenlijk iets te koud om buiten te zitten? Dan kunt u het schuifdak van uw veranda ook sluiten. De warmte blijft namelijk onder het dak van uw veranda hangen, waardoor u veel prettiger kunt vertoeven in de buitenlucht.

Met het schuifdak van Serbo maakt u uw veranda geschikt voor ieder weertype. Dit betekent dat u nog meer van uw veranda kunt genieten. En dit voor een kleine investering, want het schuifdak van Serbo heeft een aantrekkelijke prijs.

En wilt u liever een complete tuinkamer laten bouwen? Dan is dit ook mogelijk. Serbo kan uw veranda uitbreiden met een schuifdak en met vaste wanden. Zo tovert u uw veranda om in een echte tuinkamer, als verlengde van uw woning.

Een veranda met schuifdak op maat

Wilt u een veranda met schuifdak laten bouwen? Dan kunt u helemaal zelf bepalen hoe deze veranda eruit moet zien. Er zijn vele mogelijkheden bij het bouwen van uw veranda en het plaatsen van een schuifdak op uw veranda. Serbo vertelt u graag meer over deze mogelijkheden. Samen met u maken wij de perfecte veranda voor uw tuin, volledig op maat.

Serbo kan niet alleen een complete tuinkamer voor u bouwen, maar kan uw bestaande terras ook flink onder handen nemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een deel van uw terras af te dekken met een Serbo schuifdak. Op het onoverdekte stuk van uw terras kunt u het gehele jaar door genieten van het zonnetje. En is het wat fris of gaat het regenen? Dan gaat u gewoon onder het overdekte gedeelte van uw terras zitten. De mogelijkheden bij het bouwen van een terras met schuifdak, zijn vrijwel oneindig. Ook u kunt uw perfecte terras met schuifdak aan laten leggen door Serbo.

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u moet investeren om een veranda met schuifdak aan te laten leggen tegen uw woning? Neem dan contact op met Serbo. Wij stellen graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte voor u op. Met deze offerte kunt u direct zien wat u moet betalen om het gehele jaar door van uw tuin te kunnen genieten, met uw eigen prachtige veranda.

Meer weten over ons bedrijf of over ons veranda met schuifdak? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Richtprijs offerte aanvragen


Verzenden