Even geduld a.u.b...

Tuinkamer met schuifdak

Tuinkamer met schuifdak

Op het terras lekker van de zon genieten tijdens de eerste zonnestralen van het jaar? En beschut zitten tijdens een regenbui of hoge temperaturen? Maak uw terras voor ieder weertype geschikt met een Klimakraft ongeïsoleerd elektrisch schuifdak.

Praktisch

Een schuifdak kent veel voordelen. Behalve dat u zelf bepaalt of u de zon op uw terras laat vallen, is een schuifdak ook erg praktisch. Wat dacht u van het schoonmaken van de gevel? U schuift eenvoudig uw tuinkamer schuifdak open en zet een ladder tegen de gevel aan om er gemakkelijk bij te kunnen. Het maakt de aanschaf van telescooparmen of moeilijke constructies om bij uw gevel te kunnen overbodig.

Mogelijkheden

Bij het ongeïsoleerde elektrische schuifdak heeft u de keuze uit twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een schuifdak dat bestaat uit 1 of 2 secties bestaande uit 3 panelen. Van deze panelen is er één vast deel en zijn er twee schuivende delen. Bij deze mogelijkheid creëert u een maximale opening van 66 procent.

De tweede mogelijkheid is een schuifdak dat bestaat uit 1 of 2 secties, bestaande uit 5 panelen. Van deze panelen is er één vast deel en zijn er 4 schuivende delen. Hierbij is een maximale opening van 80 procent mogelijk.

De verschillende mogelijkheden zijn deels afhankelijk van de diepte van het gewenste schuifdak. Daarom geven we graag een passend advies op maat.

Weten welke opties er nog meer zijn en wat het beste bij uw woonsituatie past? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden.