Even geduld a.u.b...
 

Veranda met schuifdak

Veranda schuifdak

Zelf bepalen of u geniet van een open terras tijdens aangename temperaturen waar u urenlang in het zonnetje kunt genieten, of bij een regenbui gewoon lekker buiten blijven zitten onder een overdekt terras. Met een Veranda schuifdak haalt u het maximale uit het buitenleven.

De Serbo veranda schuifdak
Met een Serbo veranda schuifdak maakt u uw terras voor ieder weertype geschikt. U bepaalt zelf wanneer u beschut op uw terras wilt genieten, dus een tweede terras wordt eigenlijk overbodig. Daarnaast is een veranda schuifdak ook nog eens heel praktisch. Wat dacht u van het schoonmaken van de gevel? Geen onhandige constructies of zware telescooparmen meer nodig!

Mogelijkheden
Bij een Veranda schuifdak zijn de mogelijkheden eindeloos. Het schuifdak reikt tot circa 5 meter diep en bestaat maximaal uit 5 panelen, de maximale opening is dus 80 procent. De secties kunnen eindeloos aan elkaar gekoppeld worden, dus u kunt zeer grote overspanningen realiseren.

Mix and match
Wilt u slechts een deel van het terras overkappen met een veranda schuifdak? Comibineer dan het vaste CapdeVilla veranda dak met het veranda schuifdak om onnodige kosten te voorkomen.

Weten welke opties er nog meer zijn en wat het beste bij uw woonsituatie past? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden.