Even geduld a.u.b...

Van veranda naar tuinkamer

Van veranda naar tuinkamer

Loungen in de tuin, lekker lang buiten dineren, borrelen met vrienden of een boek lezen in de middagzon: een heerlijke plek in uw eigen tuin en beschermd tegen vervelende weersinvloeden. Puur genieten in een oase van glas.

Heeft u te maken met een stevige wind? Wordt het al snel fris onder uw veranda en wilt u nét even wat langer buiten kunnen genieten? Sluit uw veranda dan af met onze KlimaKraft schuifwanden en creëer een extra ruimte met een maximale openheid, zonder een deel van uw tuin in te moeten leveren.

Glassystemen

Alle glaswanden passen naadloos op onze veranda en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeren. Kies voor de schuifwand waarbij u eenvoudige alle wanden naar links of rechts schuift, of ga voor de schuif-draai variant, waarbij u de wanden in parkeerstand zet.

Later uitbreiden?

Dat kan! Weet u nog niet zeker of u voor een veranda of tuinkamer moet gaan? Kies dan eerst voor een veranda en kijk het vier seizoenen aan. Aan de hand daarvan kunt u altijd beslissen of u wilt uitbreiden met schuifwanden. Wij bewaren uw gegevens en kunnen jaren later altijd passende schuifwanden leveren én monteren. Neem dus rustig de tijd om na te denken over uw wensen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw veranda of tuinkamer uit te breiden met verschillende accessoires. Ooit gedacht aan geïntegreerde verlichting? Terrasverwarming en zonwering?

Vergroot uw woongenot en maak uw veranda of tuinkamer compleet met onderstaande accesoirres, allemaal verkrijgbaar bij Serbo:

 

  • Terrasverwarming
  • Zonwering
  • Dakventilatie
  • Dakvenster
  • Schuifdak
  • Dimbare LED Verlichting
  • Vaste wanden

 

 

Alle deze accessoires zijn te bedienen met slechts één afstandsbediening. Wel zo handig, alles uit één hand.