Even geduld a.u.b...

Serrebouw

Gespecialiseerd in serrebouw!

Serbo serre bouw heeft alles in huis om uw droomserre te realiseren. Klassiek of modern, aluminium of zelfs een houten serre…. we doen dit allemaal met de grootste zorg en kwaliteit.

 

Serrebouw van a tot z

De eerste fase in de realisatie van de serrebouw is uiteraard het ontwerp. Serbo houdt daarbij met alles rekening: de omgeving, de stand van de zon, de overgang naar uw tuin, zonwering, enzovoort. Fotoboeken met honderden foto’s van de door Serbo serrebouw al geplaatste serres geven u meer dan voldoende ideeën voor uw ideale serre aanbouw.

 

Het Serrepark van Nederland

Bij uw zoektocht naar de ideale serre mag een bezoek aan Het Serrepark niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres in een schitterende parkachtige omgeving aan. De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting. Laat u uitgebreid informeren en kom vrijblijvend langs om de eindeloze mogelijkheden samen met Serbo serrebouw te ontdekken. Proef het serregevoel. Kom naar Het Serrepark van Nederland! Bel ons voor een afspraak: 0548-618686. Wij reserveren graag tijd voor u. Tot ziens!