Even geduld a.u.b...

Serre Zonwering

Serre zonwering vormt als een licht- en warmt reducerend schild boven uw serre en is dé oplossing de temperatuur van uw serre onder controle te houden. Vooral wanneer uw serre op het zuiden staat, raden we een zonwering aan.

De buismotor van de zonwering wordt volledig weggewerkt en afgeschermd tegen alle weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van de zonwering. Daarnaast is de zonwering verkrijgbaar in iedere RAL-kleur, waardoor een Serbo zonwering altijd bij uw serre past.

Bediening

De zonwering kan bediend worden door een wandschakelaar, maar kan ook geleverd worden met een afstandsbediening. Wanneer u verlichting integreert in uw serre, kan deze eveneens met dezelfde bediening bediend worden. Een absolute meerwaarde voor het gebruiksgemak en wooncomfort.

Later beslissen?

De zonwering kan gelijktijdig met de serre gemonteerd worden. Weet u nog niet zeker of een zonwering noodzakelijk is voor uw situatie? Dan kunt u altijd later nog beslissen om een serre zonwering aan te schaffen. Ons gespecialiseerde montageteam houdt dan rekening met een mogelijke uitbreiding. 

Serrepark bezoeken?

De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 0548 - 618686 of stuur even een mail naar: info@serbo.nl

Klantgerichtheid staat hoog bij ons het in vaandel, we staan u daarom graag zo goed mogelijk te woord.