Even geduld a.u.b...

Serre prijzen / Serre kosten

Serre prijzen voor een serre op maat

De eerste zonnestralen van de dag dalen neer op het glazen dak. De schuifdeuren gaan open en de ruimte wordt gevuld met een heerlijk zomers briesje. Het panorama uitzicht op de groene tuin en helderblauwe hemel zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van een heerlijk ontbijtje in de vroege ochtend.

Klinkt het u ook als muziek in de oren en wilt u weten hoe u dit kunt realiseren en aan welke serre prijzen u moet denken? Dan is de TrendLine serre van Serbo dé uitkomst voor u.


Direct een offerte aanvragen


Wat kost een serre?

Tijdens uw eerst oriëntatie naar een serre aanbouw passeren meerdere factoren de revue. De prijs is natuurlijk een belangrijke onderdeel van deze fase. De serre prijzen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, maar met een basisprijs kunt u vaak al een behoorlijke inschatting maken van de totale kosten. Heeft u plannen om een serre aanbouw te realiseren?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een uitgebreide richtprijs offerte. Hierin leest u onder andere meer over onze serres en vertellen we u alles over onze werkwijze.

De richtprijs offerte bevat een totaalprijs, waar de prijs van de serre én de prijs voor bouwkundige werkzaamheden bij in zitten, zodat u weet wat de totale verbouwing ongeveer gaat kosten.

Bent u aan de hand van de richtprijs offerte enthousiast geworden en wilt u een serre uitbouw die naadloos aansluit met de stijl van uw woning? Kom dan langs op het Serrepark van Nederland en laat u adviseren over de talloze mogelijkheden!

Tip

Laat ons even weten wanneer u komt zodat we de koffie vast klaar kunnen zetten en we rustig met u naar een passende oplossing kunnen kijken.

 

 

Richtprijs offerte aanvragen


Verzenden