Even geduld a.u.b...

Serre aanbouw / Serre bouwen

Serre aanbouw door Serbo

De aanbouw van een serre heeft in de afgelopen decennia een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Voorheen was de serre een simpele ongeïsoleerde aanbouw, die tegen het huis werd aangebouwd en min of meer diende als overdekt terras. Tegenwoordig is een serre aanbouw goed geïsoleerd en dient ze als uitbreiding van de woning. De bestaande gevel van de woning wordt vaak doorbroken, zodat de serre echt bij de woning wordt aangetrokken. Daarnaast wordt de serre volledig geïntegreerd door de stijl van de bestaande woning door te voeren in het ontwerp van de serre.

Het ruimtelijke effect van een serre aanbouw wordt tevens nog eens geaccentueerd door maximale lichttoetreding en grote openslaande deuren of schuifpuien.

Verbeterde technieken

Ook wat betreft techniek is er veel verbeterd. De profielen en het glas zijn tegenwoordig thermisch onderbroken. Deze goede isolerende eigenschappen van de materialen beschermen natuurlijk tegen de kou, maar ook geluid van buiten wordt goed tegengehouden. En met een serre van aluminium hoeft u zich nooit zorgen te maken over een schilderbeurt of hoge onderhoudskosten.

Het materiaal waar kwalitatieve serres tegenwoordig van worden gemaakt heeft eveneens ontwikkelingen doorgemaakt. Denk daarbij aan:
 

  • Dikwandig aluminium met thermische onderbreking
  • Krasbestendige en vuilafstotende gemoffelde aluminium profielen met wel tot 25 jaar lakgarantie!
  • Zeer goede isolatiewaarden
  • Goede geluidsdemping
  • HR++ veiligheidsglas, HR+++ triple beglazing.


Onze aluminium serres, in een klassieke of moderne uitstraling, vormen samen met een oersterke constructie een topkwaliteit serre aanbouw, waarvan u jarenlang onbezorgd kunt genieten. En door het ruimtelijke effect en maximale lichtinval doet een kleine serre aanbouw al wonderen voor het huis!

Serre bouwen?

De bouwkundige voorbereiding bij het bouwen van een serre zijn van groot belang. Serbo maakt hoogwaardige aansluitdetails zodat uw aannemer de uiste voorbereidingen kan treffen. Tijdens de uitvoering is een nauwe samenwerking van groot belang.