Even geduld a.u.b...

Het grote genieten volgens Serbo Serres

Hoeveel extra leefruimte wilt u?

Serbo heeft alles in huis om serres op maat te ontwerpen, te maken en te installeren. Bovendien is het merk Serbo een bewezen garantie voor kwaliteit en professionaliteit.

Hoeveel extra leefruimte wilt u?

Hoe gaat u die gebruiken? Wat verstaat u onder wooncomfort? De antwoorden op dit soort vragen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en ideeën. Om daar optimaal op te kunnen inspelen werkt Serbo met een totaal concept waarbinnen alle relevante kennis, ervaring en technisch vakmanschap is vertegenwoordigd.

Wooncomfort heeft ook alles te maken met zorgeloos wonen. Daarom is elke Serbo serre opgebouwd uit de beste materialen en zorgen we ook voor passende oplossingen op de gebieden van ventilatie, zonwering en verwarming.


Een serre is niet zomaar een glazen uitbouw aan een woning, licht, leefruimte en wooncomfort zijn de sleutelwoorden. Net zoals bij het ontwerpen en inrichten van een woning spelen ook bij het kiezen en bouwen van een serre de emoties en beleving een grote rol. Bij Serbo staat die beleving altijd centraal. En dat heeft verregaande gevolgen voor de aanpak en de kwaliteitsnormen die we hanteren.

Hoge kwaliteit

Wooncomfort heeft alles te maken met zorgeloos wonen. Geen tocht, lekkages, koudebruggen of andere technische onvolkomenheden die de woonpret kunnen drukken. Daarom is elke Serbo serre opgebouwd uit de beste materialen. Zoals volledig geïsoleerde aluminium profielen die speciaal voor ons geproduceerd worden, omdat we onze eigen hoge kwaliteitsnormen hebben. En het spreekt voor zich dat we voor onze serres uitsluitend hoogrendement veiligheidsglas gebruiken. Omdat we het optimale serregenot willen garanderen, zorgen we ook voor passende oplossingen op de gebieden van ventilatie, zonwering en verwarming.

Totale begeleiding

Woonbeleving is iets persoonlijks. Iedereen heeft daar zijn eigen wensen en ideeën over. Om die optimaal te kunnen invullen, niets over het hoofd te zien en totale kwaliteit te waarborgen, zorgt Serbo voor de volledige begeleiding en uitvoering. Van het ontwerp en het regelen van de vergunning tot alle verbouwingswerkzaamheden, het plaatsen van de serre, de complete afwerking en de nazorg.

Ook nu vele jaren later, staat de basisgedachte van toen nog altijd kaarsrecht overeind: je kunt de klant alleen zorgeloos genot beloven als je hem onvoorwaardelijke kwaliteit te bieden hebt. Serbo-kwaliteit!

 

  • Betrouwbaar bedrijf, Serbo is afkomstig uit het oosten van Nederland. Dat vertaalt zich naar een nuchtere benadering, betrouwbare samenwerking en persoonlijke betrokkenheid. 
  • Alles onder één dak, Serbo zorgt voor de volledige begeleiding van advies tot en met nazorg. 
  • Eigen architect, Bij Serbo zit u met de eigen architect om tafel om samen uw droomserre te ontwerpen. 
  • Alle variaties, Groot of klein, eenvoudig of complex, aluminium of hout: elke serre is mogelijk. 
  • Het Serrepark van Nederland, Op het serrepark beleeft u het ruimtelijke gevoel van serres en maakt u kennis met de ideeën, de materialen en de mensen van Serbo. 
  • Vaste aanspreekpunten, In alle fasen van het advies- ontwerp- en verbouwingsproces hebt u één vast aanspreekpunt. 
  • Hoogwaardige materialen, Serbo maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen 
  • 10 jaar garantie, Een unieke kwaliteitswaarborg op elke Serbo-serre.

Serrepark bezoeken?

De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 0548 - 618686 of stuur even een mail naar: info@serbo.nl

Klantgerichtheid staat hoog bij ons het in vaandel, we staan u daarom graag zo goed mogelijk te woord.