Even geduld a.u.b...

Het grote genieten volgens Serbo

Hoeveel extra leefruimte wilt u?

Serbo heeft alles in huis om uitbouwen op maat te ontwerpen, te maken en te installeren. Bovendien is het merk Serbo een bewezen garantie voor kwaliteit en professionaliteit.

Hoeveel extra leefruimte wilt u?

Hoe gaat u die gebruiken? Wat verstaat u onder wooncomfort? De antwoorden op dit soort vragen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en ideeën. Om daar optimaal op te kunnen inspelen werkt Serbo met een totaal concept waarbinnen alle relevante kennis, ervaring en technisch vakmanschap is vertegenwoordigd.

Wooncomfort heeft ook alles te maken met zorgeloos wonen. Daarom is elke Serbo serre opgebouwd uit de beste materialen en zorgen we ook voor passende oplossingen op de gebieden van ventilatie, zonwering en verwarming.


Een serre is niet zomaar een glazen uitbouw aan een woning, licht, leefruimte en wooncomfort zijn de sleutelwoorden. Net zoals bij het ontwerpen en inrichten van een woning spelen ook bij het kiezen en bouwen van een serre de emoties en beleving een grote rol. Bij Serbo staat die beleving altijd centraal. En dat heeft verregaande gevolgen voor de aanpak en de kwaliteitsnormen die we hanteren.

Hoge kwaliteit

Wooncomfort heeft alles te maken met zorgeloos wonen. Geen tocht, lekkages, koudebruggen of andere technische onvolkomenheden die de woonpret kunnen drukken. Daarom is elke Serbo serre opgebouwd uit de beste materialen. Zoals volledig geïsoleerde aluminium profielen die speciaal voor ons geproduceerd worden, omdat we onze eigen hoge kwaliteitsnormen hebben. En het spreekt voor zich dat we voor onze serres uitsluitend hoogrendement veiligheidsglas gebruiken. Omdat we het optimale serregenot willen garanderen, zorgen we ook voor passende oplossingen op de gebieden van ventilatie en zonwering.

Serrepark bezoeken?

De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken graag op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 085 - 20 30 232 of stuur een mail naar: info@serbo.nl