Even geduld a.u.b...

Serre Details / Serreconstructie

Voor het beste eindresultaat gebruiken wij uitsluitend de in eigen beheer ontwikkelde aluminium profielen.

Serbo maakt enkel gebruik van hoogwaardige kwalitatieve materialen. En door serres in eigen fabriek te produceren garanderen we een topproduct dat volgens de hoogste Europese normeringen en isolatie-eisen voldoet.

Qualicoat keurmerk

De gepoedercoate profielen voldoen aan de qualicoat eisen en vormen een stabiele constructie rondom de optimaal isolerende HR++ veiligheidsbeglazing.

Veiligheids-isolatieglas

Het HR++ glas heeft een isolatiewaarde van U=1,1-1,2W/M2 bij een spouwbreedte van 15 mm. Deze beglazing is, indien gewenst, leverbaar in zonwerende uitvoering. Het zonwerende glas lijkt op het eerste gezicht helder glas, maar is een tint donkerder dan helder glas.

Tocht- en inbraakwerend

Alle draaiende onderdelen en hef- en schuifdeuren zijn voorzien van een door Serbo speciaal ontwikkelde dubbele afdichting. Zo garanderen we een tochtvrije serre. Het hang- en sluitwerk voldoet tevens aan de laatste inbraakpreventienormeringen.

Serrepark bezoeken?

De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 0548 - 618686 of stuur even een mail naar: info@serbo.nl

Klantgerichtheid staat hoog bij ons het in vaandel, we staan u daarom graag zo goed mogelijk te woord.