Even geduld a.u.b...

Bouwkundige werkzaamheden serre

Bij het aanbouwen van de serre komt natuurlijk meer kijken dan enkel de montage van de serre. Vooraf moeten een aantal bouwkundige aanpassingen gedaan worden. Dit is per situatie anders. Waar kunt u aan denken en welke kosten gaan daarmee gepaard?

Prijsindicatie

Om een prijsindicatie te geven is het daarom belangrijk dat we enigszins weten hoe uw huidige situatie eruit ziet. Daarom bespreken we de technische oplossingen en de nodige bouwkundige werkzaamheden graag uitgebreid met u in de showroom.

Fundering

De fundering is doorgaans één van de grootste kostenposten van de bouwkundige werkzaamheden, maar ook één van de belangrijkste onderdelen van het bouwkundige traject. De fundatie zorgt ervoor dat het gewicht van de serre overgebracht wordt naar de ondergrond. Een degelijk fundering voorkomt tevens verzakking en scheuren.

Er zijn verschillende fundatiemethodes. De wijze van fundering is afhankelijk van de grondopbouw. Tijdens de bouw van uw serre bekijken we welke type fundering voor uw situatie van toepassing is.

Doorbraak

Om uw woning te vergroten vindt doorgaans een doorbraak van de gevel plaats. In veel gevallen heeft de gevel een dragende functie en is het noodzakelijk een nieuwe constructieberekening te maken door de constructeur, zodat de muur ondanks een opening hetzelfde draagvermogen houdt.

Werkzaamheden die mogelijk ook voor u van toepassing zijn:

  • Ophogen van de dakgoot
  • Doorzetten van lood in de gevel
  • Metselen van een spouwmuur
  • Behang klaar opleveren
  • Installatiewerkzaamheden voor bijvoorbeeld vloerverwarming

Wie verzorgt de bouwkundige werkzaamheden?

Indien gewenst kan Serbo ook de bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen. Wij werken met vakkundige aannemers, die gespecialiseerd zijn in werkzaamheden met betrekking tot de serrebouw. Het voordeel van alles onder één dak is dat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project en dat de lijnen kort blijven.

Advies op maat

De genoemde werkzaamheden gelden uiteraard niet voor iedere situatie. Wilt u weten welke werkzaamheden voor uw situatie van toepassing zijn en wat het gaat kosten? Kom dan langs in de showroom, neem bouwtekeningen en/of foto’s mee, en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

 

Direct een offerte aanvragen Serre voorbeelden bekijken