Even geduld a.u.b...

Schuifdak - Serre, Dakterras, Zwembaden

Met een Flexus elektrisch schuifdak geniet u optimaal van het fantastische weer door het schuifdak open te schuiven. Bij slecht weer zit u heerlijk beschut en hoeft u zich niet druk te maken om meubels die nat worden. Het Flexus schuifdak is dus net zo veranderlijk als het Nederlandse weer.

Elektrisch schuifdak

Royale serres. Atriums. Overkapte terrassen. Overdekte zwembaden. Showrooms en kantoren. Vooral bij grotere glazen dakconstructies is het zaak om makkelijk te kunnen zorgen voor voldoende natuurlijke ventilatie. Serbo ontwikkelde hiervoor een unieke oplossing: het Flexus Elektrische Schuifdak. Een 100 procent wind- en waterdicht dak dat op zomerse dagen eenvoudig frisse lucht toelaat... en het gevoel geeft alsof je heerlijk buiten bent.

Onze Flexus Elektrische Schuifdaken zijn op afstand bedienbaar, wind- en waterdicht en toepasbaar met maximale architectonische vrijheid. Door speciaal ontwikkeld hijsgereedschap zijn montages op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig.

Draadloze bediening

Het Flexus Elektrisch Schuifdak wordt voor elke situatie op maat ontworpen en geproduceerd. Het dak is eenvoudig te bedienen met een draadloze afstandsbediening of een automatisch systeem. En het handige schuifdak opent en sluit zich fluisterstil, zodat die mooie rustige zonnige dag door niets verstoord wordt.

De adviseurs van Serbo kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een Flexus® Elektrisch Schuifdak!

 

    Richtprijs offerte aanvragen


    Verzenden

    Serrepark bezoeken?

    De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

    Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken graag op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 085 - 20 30 232 of stuur een mail naar: info@serbo.nl