Even geduld a.u.b...
 

Ramen en Deuren

Star90 - Het échte comfortraam dat warmte en stilte tastbaar maakt

Dit raamsysteem valt op door zijn uitstekende thermische eigenschappen, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassing in passiefbouwprojecten. Ook zijn akoestische prestaties dragen bij tot een verhoogde comfortbeleving. De Star90 bestaat in verschillende isolatieniveaus.

Eco Futural - Sterk isolerend 3-kamerprofiel

Eco Futural is een compleet thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen. Dit systeem kenmerkt zich door goed isolerende waarden, gekoppeld aan een kleine inbouwdiepte. De Eco Futural is perfect geschikt voor energiezuinige woningen en is beschikbaar in twee verschillende isolatieniveaus.

Futural - Thermisch onderbroken 3-kamersysteem

Futural is een thermisch onderbroken 3-kamersysteem dat voldoet aan de minimale normen die qua isolatiewaarden gelden op Europees niveau.

Indus - Raam- en deursysteem met minimalistisch design en maximale lichtinval

Indus is een raam- en deursysteem met twee mechanische hoekverbinders. Het systeem biedt naast het volwaardige isolatieniveau een oplossing voor iedere toepassing van naar binnen draaiende ramen en deuren. De beperkte inbouwdiepte maakt veelzijdige toepassingen mogelijk, zelfs bij beperkte muurdiktes. Ten slotte wordt er een maximale lichtinval gecreëerd.

Luxus - Thermisch onderbroken systeem voor landelijke woningen

De Luxus onderscheidt zich van alle andere aluminium ramen door zijn specifieke vorm die ideaal past voor landelijke woningen.

Max Light - Elegant, slank en met een maximale lichtinval

Deze reeks van hoogwaardig thermisch onderbroken raam- en deurprofielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De slanke profielen met een minimale aanzichtbreedte dragen niet alleen bij aan de esthethiek van jouw woning, maar ook aan een optimale lichtinval. Binnen de Max Light serie zijn verschillende stijlvarianten beschikbaar: 'Modern', 'Steellook' en 'Design'. Hierdoor is er voor elk type stijl van woning, voor zowel nieuwbouw als renovatie, een oplossing mogelijk.

Star75 - De logische keuze, het raam van de toekomst

De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één enkel raamsysteem: Star75. Zijn strakke vormgeving in combinatie met de performante isolatie zijn ideaal voor lage energiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie. De Star75 bestaat in drie verschillende isolatieniveaus. Zo is er voor elk project een isolatie-oplossing met dit systeem.

Star75 Verborgen Vleugel - Elegant en discreet raamsysteem

Het concept van de verdoken vleugel past bij de trend van slank en minimalistisch vormgegeven aluminium ramen. Bij dit unieke raamsysteem zijn vaste en opengaande ramen niet meer van elkaar te onderscheiden.

Steellook1000 - Tijdloos design met staallook

Steellook 1000 kenmerkt zich door zijn slanke profilering. Deze wordt vaak toegepast in gebouwen met slanke profielen, of waar men de look van staal combineert met de voordelen van aluminium. Dit is het ideale raam voor veel lichtinval.

Serrepark bezoeken?

De beste oriëntatie begint met een bezoek aan het Serrepark!

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken graag op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak, tel: 085 - 20 30 232 of stuur een mail naar: info@serbo.nl