Even geduld a.u.b...

Sfeer proeven, letterlijk en figuurlijk. Met die insteek werd de Serbo Familiedag georganiseerd en liepen ruim 120 bezoekers zaterdag 24 oktober over het Serrepark om woonideeën op te doen. Daarmee was het evenement een groot succes, aldus de organisatie.

De geur van brandende vuurkorven komt je tegemoet wanneer je het park op loopt. Aangename muziek klinkt op de achtergrond en bezoekers volgen het pad langs verschillende type serres en tuinkamers richting de showroom voor een gebakje en koffie.

‘De hele dag liepen bezoekers binnen voor informatie en inspiratie, of gewoon voor een lekker warm broodje van de barbecue’, vertelt serreadviseur Gijs Immink.

Bezoek uit het hele land
De Serbo Familiedag werd georganiseerd in het kader van Oktober Woonmaand. Bezoekers uit heel Nederland maakten deze dag uitgebreid kennis met Serbo, lieten 3D ontwerpen maken van hun gewenste serre of tuinkamer en kregen uitgebreide rondleidingen over het park onder het genot van een warm broodje van de grill.

Lopen over 8 mm dik glas
‘Ook zijn we tijdens het evenement meer ingegaan op de techniek en de kwaliteit van onze serres en tuinkamers’, vertelt de serreadviseur. ‘De daken van onze tuinkamers zijn bijvoorbeeld allemaal beloopbaar, ondanks dat ze maar 8 mm dik zijn. We demonstreerden dit door middel van een testdak in de showroom.’

Elektrisch schuifdak
Daarnaast was de nieuwe tuinkamer met elektrische schuifdak ook voor het eerst te bewonderen op het park. Het unieke en eigen ontwikkelde presentatie schuifdak bestaat uit vijf panelen met vijf secties. ‘Daarmee kan het dak geopend worden tot tachtig procent en biedt het schuifdak ultiem wooncomfort tijdens alle seizoenen van het jaar.’

Heeft u de Serbo Familiedag gemist? Het Serrepark is het hele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 – 17:00 uur. Kom dus vrijblijvend langs voor meer informatie en een lekkere kop koffie!