Even geduld a.u.b...

Op ontdekking met het vernieuwde Serbo Magazine

Op ontdekking met het vernieuwde Serbo Magazine

Inspiratie is het sleutelwoord voor het nieuwe Serbo Magazine. In het vernieuwde Serbo magazine moest alles in het teken staan van inspiratie en oriëntatie. Wat u van het nieuwe magazine kunt verwachten? Ik geef u alvast een kleine sneak peek.

In 96 pagina’s geef ik u een kijkje in de wereld van Serbo. U leest alle ins en outs over serres, terrasoverkappingen en tuinkamers, maar u ziet ook wat de mogelijkheden zijn op het gebied van lichtstraten en elektrische schuifdaken.

Week in week uit reisde ik het land door om mooie fotoreportages te maken van projecten en interviews af te nemen met klanten, want: wat is tegenwoordig waardevoller dan de mening van de klant? Ik sprak met Helmie Bottinga van De Theeplaats over haar nieuwe serre. Met de familie Jacobs die een serre lieten bouwen aan hun bestaande Balkon. En met de heer en mevrouw Tuijp, die zwembad serre bouwden in hun achtertuin. Stuk voor stuk unieke en uiteenlopende projecten die een kijkje geven in de werkwijze van Serbo.

Ook vindt u een special over ons Serrepark, vol beeldmateriaal en een interview met adviseur Koen Koerhuis, die u vertelt waarom Het Serrepark een cruciaal onderdeel van uw zoektocht is naar meer woonruimte en –comfort. U leest wat er komt kijken bij de bouw van een serre, waar u aan moet denken bij het aanschaffen van een tuinkamer en hoe inrichting de uitstraling van uw uitbouw bepaalt.

Ga op ontdekkingstocht en kom erachter hoe u uw woongenot en tuinleven tot een maximum kunt vergroten!

 

Vraag 'm nu aan