Even geduld a.u.b...

BLOG

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in Serreland? Weten waar Serbo zich de komende periode mee bezighoudt en wilt u persoonlijke tips horen van onze serreadviseurs? Verhalen met een persoonlijke touch, maar ook handige weetjes over alles wat te maken heeft met wonen. Het Serboteam houdt u iedere week op de hoogte en vertelt u op deze pagina alles wat u moet weten op het gebied van serres, tuinkamers, lichtstraten en schuifdaken.


Welke zonwering past bij uw situatie?

Adviseur Ellen merkt tijdens haar adviesgesprekken in de showroom dat er vaak onduidelijkheid heerst over bovenliggende en onderliggende zonwering bij tuinkamers en overkappingen. Wanneer kiest u nou voor welk type zonwering? “Beide opties zijn mogelijk.”

Lees meer

Lichtstratengids: Dit is wat u moet weten

Een stenen uitbouw is een mooie manier om uw woonoppervlak te vergroten. Maar wanneer u uitbouwt verliest u al snel veel natuurlijk daglicht in de woonkamer, waardoor de uitbouw en de huidige woonruimte niet altijd tot zijn recht komen. Lichtstraten bieden in dit geval de ideale oplossing! In dit artikel leest u wat u moet weten en waar u aan kunt denken bij aanschaf van een lichtstraat.

Lees meer

5 Tips voor de perfecte achtertuin!

5 Tips voor de perfecte achtertuin!

Nu de lente is begonnen en het mooie weer eindelijk is doorgebroken is het tijd om onze handen uit de mouwen te steken. Tijd om de tuin weer flink aan te pakken! Met de 5 tips zorg jij dat je tuin er het hele seizoen weer tiptop uitziet!

Lees meer

Bezoek aan Serbo

Burgemeester Anneke Raven en wethouder Anja den Dolder brengen op 19 februari een bezoek aan serrebouwbedrijf Serbo. Inmiddels 25 jaar een gevestigde naam in en rondom Nijverdal en vooral landelijk actief.

Lees meer

Ons nieuwe magazine

Op ontdekking met het vernieuwde Serbo Magazine

Inspiratie is het sleutelwoord voor het nieuwe Serbo Magazine. In het vernieuwde Serbo magazine moest alles in het teken staan van inspiratie en oriëntatie. Wat u van het nieuwe magazine kunt verwachten? Ik geef u alvast een kleine sneak peek.

Lees meer

Interview: tips om uw serre in te richten

De Huyskamer is een professioneel interieurontwerpbureau uit het Overijsselse Zwolle en helpt bij het maken van de juiste keuzes en combinaties in het interieur zodat er een mooi totaalbeeld ontstaat. Van een kleine interieur-check tot begeleiding van een uitgebreide verbouwing/nieuwbouw. Eigenaresse Marian Lunsing vertelt waar je aan moet denken bij de inrichting van je serre.

Lees meer

Een serre biedt méér dan alleen wooncomfort

Dagelijks spreek ik mensen die plannen hebben om te verbouwen, maar nog twijfelen of ze dit doen middels een serre of een stenen uitbouw. Uiteindelijk komt het vaak neer op kosten. En dan verliest, in veel gevallen, de serre het van de traditionele uitbouw. De kosten wegen natuurlijk het zwaarst, maar weegt u deze ook af tegen de vele voordelen van een serre?

Lees meer

Belastingvrij schenken 2016 kind - Belastingvrij schenken aan uw kinderen

Nu het belastingplan 2016 zeer waarschijnlijk doorgevoerd wordt is het misschien interessant om eens te kijken naar de mogelijkheden voor de financiering van uw serre. Met name de vrijstellingen die gelden voor ouders die aan hun kinderen willen schenken, kunnen een aardig voordeel opleveren. Zeker als u het over de jaren heen gaat bekijken.

Lees meer

Sfeer en warmte tijdens Serbo By Night

Fakkels brandden, lantaarns met kaarsen werden opgehangen en bomen en struiken waren verlicht. Het Serrepark zag er magisch uit tijdens Serbo By Night op 24 oktober. Tientallen bezoekers kwamen langs om inspiratie op te doen onder het genot van een warme glühwein en oliebol.

Lees meer

Winnaar zonweringactie

Tijdens de Serbo Familiedag op zaterdag 24 oktober mochten we een serre zonwering verloten onder alle bezoekers. Uit alle orders hebben we geloot en is familie De Haan uit Borne als winnaar uit de bus gekomen! Namens het hele Serbo team van harte gefeliciteerd!

Lees meer

Ontdek het magische Serbo By Night

De sfeer die een verlichte tuinkamer of serre brengt in de avonduren is bijna magisch. Wilt u alvast proeven van die sfeer? Kom dan naar de Serbo By Night op donderdag 26 november en ontdek het park in de vroege avonduren met een warm kopje gluhwein en oliebollen!

Lees meer

Bespaar uzelf een hoop ellende

Drie tips om langdurig en probleemloos van uw serre of tuinkamer te genieten. Met de regenachtige herfstdagen en vallende bladeren is het extra belangrijk om aandacht aan de onderhoud van uw serre of tuinkamer te besteden. Met de volgende tips voorkomt u problemen… en een hoop ellende.

Lees meer

Serbo Familiedag groot succes

Sfeer proeven, letterlijk en figuurlijk. Met die insteek werd de Serbo Familiedag georganiseerd en liepen ruim 120 bezoekers zaterdag 24 oktober over het Serrepark om woonideeën op te doen. Daarmee was het evenement een groot succes, aldus de organisatie.

Lees meer

Bent u er ook bij?

Met Oktober Woonmaand spelen woonwinkels en interieurstylisten ieder jaar weer in op de trends en ontwikkelingen voor komend seizoen. Ook bij Serbo staan we niet stil en organiseren we speciaal voor de nieuwe én bestaande klant de Serbo Familiedag op 24 oktober.

Lees meer

Glühwein en apfelstrudel

Tijdens de eerste koude regenachtige dagen begint het idee vaak te dagen. Hoe fijn zou het zijn om nog wat langer te kunnen genieten van de zomerse terrasavonden door middel van een terrasoverkapping of tuinkamer? Een vraag met een simpel antwoord, maar hoe zorgt u er zeker voor dat u volgend jaar niet weer in hetzelfde schuitje terecht komt?

Lees meer

Wees op je hoede voor cowboys

Om een goed beeld te krijgen van de veranda-markt ging ik op onderzoek uit. Waar staan we en hoe kunnen we onze veranda’s en tuinkamers optimaliseren? Uiteraard vergeleek ik de kwaliteit van mijn mede veranda-verkopers en het prijskaartje dat daaraan vast hing. Ik kwam tot een aantal (schrikbarende) conclusies.

Lees meer